Dobrodošli dragi učenici i roditelji!
 
U svakom od nas postoji snaga za letenje, ljubav da nam pruži podršku i san koji nas navodi da pokušamo
 
Vaša ravnateljica
Učenički dom srednjih škola
Dobrodošli dragi učenici i roditelji!
 
U svakom od nas postoji snaga za letenje, ljubav da nam pruži podršku i san koji nas navodi da pokušamo
 
Vaša ravnateljica
Učenički dom srednjih škola
 
Domski blues Domski blues
Dobri stari dom Dobri stari dom
Dokudom Dokudom
Istine i laži Istine i laži
Više ne moramo trčat Više ne moramo trčat
 

Vijesti

 
Naši marljivi učenici iz novinarske skupine prate sva zbivanja u Domu učenika srednjih škola Bjelovar i izvan njega, te Vas informiraju o nadolazećim događanjima.
 

Izložba fotografija

1fotke knj

U suradnji s Medicinskom školom, sadašnji i nekadašnji učenici Doma učenika srednjih škola Bjelovar uz vodstvo prof. Gordane Kurtović postavili su izložbu fotografija koja se može pogledati u prostorijama knjižnice Medicinske škole do 8.travnja 2014.

Više o izložbi možete pročitati na informativnom portalu Grada Bjelovar

Maskenbal

 

Obuci staru krinolinu i prebaci bijeli šal ja ću svirat violinu i bit će maskenbal. Fotografije govore više od riječi, no na domskom je  fašniku bilo veselo i za kraj večeri rasplesano uz DJ-a Filipa Pandura. 

Zapjevali u Domu

 
Večer uz pjesmu

Dvadesetog dana ovoga mjeseca u Domu su na karaokama zapjevali: Maria Mihatović, Monika Đudarić, Petar Rakić, duet Monika Đudarić i Luka Rasinec, Luka Kapitanić, Ivana Pavlović i Antonijo Trbušić.

Božićna čestitka

Učenici uputili ovogodišnju Božićnu čestitku

U bjelovarskom su kazalištu, 17. prosinca učenici u pjesmi, plesu i radosti svojim gostima uputili ovogodišnju Božićnu čestitku.

Koncert u organizaciji Lige borbe protiv raka

Učenici glazbene skupine Radost

Uz podršku prof. Mirjane Pintar-Mihajlović u bjelovarskom su Domu kulture 22. studenog učenici glazbene skupine Radost susreta nastupali na koncertu u organizaciji Lige borbe protiv raka.

Uz instrumentalnu pratnju Luke Rasinca (klavir), Luke Kapitanića i Petra Rakića (gitare), Vande Dabac (violina), Emanuela Pavona (violončelo) i Tomislava Halauša, pjevale su Monika Farkaš, Monika Đudarić, Lorena Pisačić, Mihaela Jukić, Marija Mihatović, Valentina Topolovčan, Lina Musić, Helena Imbrišić, Doris Sulcer, Marina Bilanović i Kristina Kežman.

“Reći ne, nije dovoljno”

Reći ne nije dovoljno - borba protiv ovisnosti

U mjesecu borbe protiv ovisnosti učenici Osman Martin, Tomislav Halauš, Sanjin Zajček, Dejana Trbojević, Nikolina Dengoricija, Lucija Osman, Zlata Balog, Valentina Topolovčan, Monika Farkaš, Marin Barilarić, Manuela Medač, Filip Pandur, Maja Kožarić uz podršku i vodstvo prof. Vesne Hasan i Mirjane Pintar-Mihajlović predstavili su domski projekt Reći ne, nije dovoljno u Medicinskoj školi Bjelovar te bjelovarskoj Gimnaziji.

Poruka koju učenici  adolescentima žele poslati: „Ako se dogodi nešto loše, ne piješ da zaboraviš, ako se dogodi nešto lijepo, ne piješ da proslaviš, ako se ništa ne događa, ne piješ da bi se nešto događalo."

Koncert Ansambla Lado

 

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, 19. 11.2013.  trideset je učenika uz pratnju odgajatelja prisustvovalo koncertu Ansambla Lado. Riječ je o koncertu kojim je Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske Lado posvetio temi zaštićene nematerijalne baštine na UNESCO-vim listama.

Prventsvo u šahu

     

Četvrtog dana u prosincu održano je prvenstvo Doma u šahu te je poredak ekipa:

1. Antonio Rogić,
2. Alen Markač,
3. Jurica Lukinić

 
‹ Prvi  < 7 8 9