Dobrodošli dragi učenici i roditelji!
 
U svakom od nas postoji snaga za letenje, ljubav da nam pruži podršku i san koji nas navodi da pokušamo
 
Vaša ravnateljica
Učenički dom srednjih škola
Dobrodošli dragi učenici i roditelji!
 
U svakom od nas postoji snaga za letenje, ljubav da nam pruži podršku i san koji nas navodi da pokušamo
 
Vaša ravnateljica
Učenički dom srednjih škola
 
Domski blues Domski blues
Dobri stari dom Dobri stari dom
Dokudom Dokudom
Istine i laži Istine i laži
Više ne moramo trčat Više ne moramo trčat
 

Vijesti

 
Naši marljivi učenici iz novinarske skupine prate sva zbivanja u Domu učenika srednjih škola Bjelovar i izvan njega, te Vas informiraju o nadolazećim događanjima.
 

Domski turnir u stolnom tenisu

Domski turnir u stolnom tenisu

Turnir u stolnom tenisu ove je godine organiziran u sklopu dana osme odgojne skupine koju vodi prof. Padovan.  Za sudjelovanje na turniru prijavio se je veliki broj naših učenica i učenika, koji su se natjecali u parovima i pojedinačno. Nakon niza uzbudljivih i zanimljivih mečeva, zasluženo prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je Filip Šegavac, dok su u konkurenciji parova prvo mjesto osvojili Patrik Balog i Aleksandar Zagorec. Veliku pomoć i asistenciju u organizaciji i realizaciji turnira, pružio je i prof. Mateković.

Maskenbal i ples učenika

Maskenbal i ples učenika

Predavanje o Kini 2.dio

Predavanje o Kini 2.dio

Drugi dio predavanja o Kini Antonije Putić bio je posvećen tradicionalnoj kineskoj hrani. Predavačica nas je zanimljivim činjenicama upoznala s kulturom prehrane ove velike zemlje, te da ne bi sve ostalo samo na riječima, priredila nam je degustaciju kineskih jela u kojoj su učenici uživali učeći pritom kako se pravilno rukuje i jede kinesjkom zamjenom za vilicu i nož - štapićima za jelo.

Ljubavna večer

Ljubavna večer

Dana 15.veljače ove godine u našem Domu održana je "Ljubavna večer". Naši učenici su recitirali ljubavne stihove domaćih i stranih autora , ali i one koje su napisale naše učenice. Bilo je tu i lijepih ljubavnih pjesama popraćenih glazbom. Sve se odvijalo u domskoj knjižnici, a da bi atmosfera bila što više valentinovska, svjetla su bila ugašena, svijećice upaljene, a na platnu u pozadini su bile projecirane ljubavne slike koje su pratile tijek izvođenja točaka. Ovogodišnja "Ljubavna večer" bila je dojmljiva i ugodna, te se nadamo da će se tradicija nastaviti i ubuduće.

 

Martina Špiranec

Predavanje o Kini Antonije Putić

Predavanje o Kini Antonije Putić

Naša sugrađanka Antonija Putić u prostorijama domske knjižnice održala je zanimljivo predavanje o načini života i običajima u Kini. Svoje iskustvo stekla je živeći duže vremena upravo u ovoj životopisnoj zemlji, te je s našim učenicima podijelila vrijedne spoznaje i znanja koja je tamo stekla.

Blagoslov Doma

Blagoslov Doma

18.siječnja ove godine u blagovaonici Doma održan je tradicionalni blagoslov koji je predvodio svećenik. Ovim se činom svim učenicima i zaposlenicima Doma želi poželjeti mir, zdravlje, sreća i sve potrebno da bi im boravak ovdje bio što ugodniji. Svećenik je pročitao Evanđelje nakon čega je uslijedila kratka molitva i prigodno obraćanje svim prisutnima.

 

Darijo Katalinić-Cindrić

Božićna svečanost i večer s razrednicima

Božićna svečanost i večer s razrednicima

Božićna svečanost ove se godine prvi puta održala u prostoru novog Doma učenika. Ugostili smo i naše razrednike te tako tradicionalno obilježili i večer s njima, a uz bogat i raznolik program naši su učenici publici predstavili svoj trud i radi tijekom školske godine.

Božićno ukrašavanje Doma

Božićno ukrašavanje Doma

Uz pomoć naših vrijednih odgajatelja i učenika i ove je godine božićni ugođaj upotpunio okićen bor te ostale blagdanske dekoracije koje su Domu dale notu topline, svečanosti i ugođaja.

Šahovski turnir srednjih škola

Šahovski turnir srednjih škola

Naš Dom i ove je godine bio domaćin šahovskog turnira srednjih škola. U novim prostorijama turnir je kao sudac nadzirao gdin. Vlado Karagić, a za titulu nakboljih natjecale su se bjelovarska Gimnazija, Tehnička škola, Obrtnička škola i Dom učenika. Naši su se učenici promišljenošću, smirenošću i dobrim taktikama borili do kraja ze zasluženo oavojili treće mjesto.

Međunarodni dan borbe protiv AIDS-A

Svjetski dan borbe protiv AIDS-a
 
 < 1 2 3 4 5 >  Zadnji ›